Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH?

UPDATE: Segmen ni akan tamat esok, so pe lagi yang belum join tu silakan, yang dah follow tu, sabar ek..nanti ary ke blog anda n follow. mungkin ary akan jarang jengok blog seminggu dua nih sbb ada keje skit.
have a nice day!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
saya ni pemalu...ekekeke..tapi, setelah diberi semangat, oleh beberapa pemblogger secara halus, saya memberanikan diri membuat segmen...

kita semua pandai baca AL FATIHAH bukan?
makanya,marilah kita hadiahkan penghulu surah ini bukan sahaja kepada yang telah tiada malah yang masih bernyawa.

untuk segmen saya pertama kali ini sebenarnya lebih kepada membuat amal...>__<


  1. untuk lebih meriah, boleh copy pic ini dan link blog nih dengan tajuk entri 'JOM SENYUM SAMBIL HADIAHKAN AL-FATIHAH'
  2. tagkan lebih dari 3,5,7 atau seberapa banyak kawan-kawan blog yang sudi kamu hadiahkan Al-Fatihah....
  3. hadiahnya dari saya...Al-fatihah juga dan saya akan buat entri peserta yang sudi join, beserta bloglistnya skali
  4. dah siap, tinggalkan link kat ruangan komen...itu jer...
  5. tarikh tutup segmen...seminggu dari hari ini (26/9/11--->3/10/11)...
  6. jgn lupa...bacalah Al-fatihah ye sayang....

tapi...ada ker yang sudi join????

*entry terbaru di bawah entry ini...seminggu sahaja ia bertahta..huuu....

49 comments:

[sutera kasih] said...

kak, sy mesti join punya. esok sy publish, boleh?sbb arini byk dh publish entri hihi..skema kan sy haha

kak, apakata akak edit lg gambar tu, buang gambar2 kartun tu..lagi cantik rasanya kalau tiada. supaya ayat al-fatihah tu jelas & mudah nak baca :)
sekadar pendapat kak huhu

Ary said...

ok!! tq yann!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai dear..menarik segmen ni..sbb unik hadiahnya..


akak nk join tp akak biasanya join segmen bila hari sabtu ahad..insya-allah kalau takda aral akak join ya..

Muslimah Optimis said...

setuju dengan komen di atas.. saya juga antara blogger yang publish satu entry je sehari..kalau lebih satu entry tu kadang2 sangat la.. untuk melam ni dah join satu segmen yang buat autopublis pagi tadi.. heheh.. esok saya autopublish segmen ni boleh?? insyaAllah saya join.. semangat

Ary said...

tq...:)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

salah satu cara nak org ikut segmen....minta tolg dengan otik blog...aku buat macam tu..hehe diam2 ye

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

lupa tarikhnya ke bila..cepat edit...post..agar org lain tau

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

Terima Kasih segmen ini......

http://cayob.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-senyum-sambil-hadiahkan-al.html

teh O beng said...

akak !kite dah join...hehehe :)

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

tak lah..aku bukan otai......

fifipinky said...

sy join...

^_^

http://fifipinky.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html


join..:)

QasehCinta said...

join jugak...^_^

http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

suraiya sofia said...

nk join jgak...tp xsenpat la join skrg..lepas ade pembentangan esemen..doakn sy yee..

Ary said...

@suraiya
semoga berjaya...!!

'Ainun Qalbi said...

http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

al-fatihah....

yayath said...

thanks jemput kak:)

yath tumpang joinye...

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Si BuDaK KaChAk said...

terima kasih menjemput...

kite da join....

http://ribut-mengundang.blogspot.com/2011/09/segmen-pertama-nur-kasih-jom-senyum.html

Aku DaN SeSuAtU said...

Al Fatihah untuk sahabat-sahabat..semoga dalam redha dan rahmatNya

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

suraiya sofia said...

alhamdulillah..dpt join jgak..

http://suraiyasofia.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

~C-K-K~ said...

Sy dah join segmen ni...

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Muslimah Optimis said...

MO dah join

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Anonymous said...

http://cerytara.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Aryana_ryn said...

Alhamdulillah ~ saya join . :)

http://aryanaishak.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

ANISA said...

saya sangat tertarik dengan idea segmen ni...
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-senyum-sambil-hadiahkan-al.html

moshi_boo said...

sayajoin!

http://moshiboo.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

amy syifa said...

dah join..=)
idea segmen yg menarikk.. ^_^

http://hujan-pasti-berhenti.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-sedekahkan-al-fatihah.html

tu link..jom singgah..hehe

Husna Mujahidah said...

husna join =D

http://husnamujahidah.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Bro ahmad said...

Bro join ni...:)

http://www.trioseposen.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Novelgurl said...

Al-fatihah untk sume ^^ bgsla segmen nie ;D

aimie amalina said...

kak!
cm nak joinn je nii
besshhhh
kalimah Agung =]

Ary said...

silakan join aimie!

AwieKashi said...

http://putrakakashi.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html :)

Cik Tetra said...

sy join segmen.. :)

http://aqwaeda.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

suha said...

suha join yaa.

http://sueesuhaa.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Isyaqila said...

nk join jugak eh ... :)

http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Noriko Miyosyi Aizawa said...

join sudah~~~

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Myera Nyera said...

join.....


http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

Areef Ibn Naim said...

salam,

saya dah join...

http://ibnunaeem.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-senyum-sambil-hadiahkan-al.html

mg hidup kita akan sentiasa disinari nur al-Qur'an...

Run Away said...

aduh...Sy tak pandai juin segmen..huk..../salam kenal...;d

Opieneon said...

kalau tag kawan kita kena bgtau ke org yang kita tag tu, huhu

Opieneon said...

http://opieneon.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

awak, saya nak join juga, hehe

boleh kan, terima kasih

myezatul aQma said...

join jugak
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

KiMiE said...

Salam..dah join.. toin toin toin~

http://kimie-blog.blogspot.com/2011/09/016-jom-senyum-sambil-hadiahkan-al.html

Oh Oeya said...

Oh ok!

http://ohoeya858.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-senyum-sambil-sedekahkan-al.html

fiefi Duffea Arnassier said...

http://nothingher.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

join.

^^

Подтверждаю said...

as salam..

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/10/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

DiahRodzi said...

Join jgk...:)


http://spektebal.blogspot.com/2011/10/sblum-nak-tido-jengah-blog-dlu.html

Ummi_R❀salici❀us said...

segmen yg menarik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)