Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Terima Kasih Semua!!

terlebih dahulu, saya nak minta maaf coz semalam satu hari tak online. so hari ini saya mengambil kesempatan kepada rakan-rakan semua yang sudi join segmen pertama saya, syukur alhamdulillah, ramai jugak yang join...>__<  hope akan datang bolehlah saya buat contest pulak...huhuhu...

terima kasih sekali lagi dan jangan lupa amalkan surah al-Fatihah ini dalam kehidupan kita setiap masa. bukan hanya kerana segmen ni saja tau. mungkin adanya segmen ini sekadar peringatan buat semua...:)


al-Fatihah saya hadiahkan kepada semua terutama yang join segmen pertama saya, dan senyuman manis dari saya juga untuk semua...muaaaaahhhhhh....!

saya minta maaf banyak2...saya jarang online semenjak 2menjak ni...huuuu...ada masalah yg x dapat nak dielakkan... semoga masalah saya dapat diselesaikan dengan segera...doakan saya!


*nnt saya buat bloglist yer...

11 comments:

AwieKashi said...

ada link saya lah...

*tetiba je
huhu ^.^

teh o beng said...
This comment has been removed by the author.
Noriko Miyosyi Aizawa said...

terime kasih juge...
semoga Allah membalas kebaikan kamu...

Novelgurl said...

Al-fatihah utk sume..XD

Si BuDaK KaChAk said...

same2...nnt klu ade segmen lg bgtau la...insyaAllah kalau xde pape leh la join lg...now tgh bz...
:)

teh o beng said...

ahaaa komen balik..hehe..thanks kak ary :)

Cik Tetra said...

thanks buat segmen ni.. :)

Oh Oeya said...

:)

sweet & simple said...

wah hebatnye.!
hai miss ary,i'm a new blogger..nt kalo free singgah2 la kt my page ye..tQ :)

http://manisbersahaja.blogspot.com/2011/10/couple-t.html

[sutera kasih] said...

kak...uwaaaaaaaaaaaaaa :(

Подтверждаю said...

as salam..
alhamdulillah...

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)