Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Dulu dan Kini



Diam tak diam...memang sunyi sepi ponn... dah 8 tahun blog ni wujud. Biru jer dari dulu sampailah ke hari ini. Daripada tak de apa apa kini dah bersawang sawang. Perlu di perbaiki mana patut. Dah usang sangat dah rasanya. Usia pun dari remaja kini dah jadik makcik makcik.

Daripada tak de anak buah sekarang nak masuk lapan orang dah anak buah mak long ni. Geram sangat. Drpd dulu tak tahu apa apa sampai pandailah serba sedikit hias blog...la ni dah lupa. Mungkin dah lain caranya. Bak kata cikgu komputer sekolah dulu, teknologi komputer ni akan update Setiap seminit. Iyolah agak eh...

Ary nak aktif balik menulis. Nak tulis apa saja yg terbuku dalam hati. Nak tulis sesuatu yg ary rasa. Tak kisahlah orang suka ke tidak. Uhuhuhu.. tapi byk dah lupa dah ni. Kena buat slow slow...tapikan...ada yg boleh sokong ary tak ni?

Banyak yang ingin ary kongsikan tapi ary bukan penulis yang baik. ok tak?

Salam berteraweh...
😉




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)