Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..

Santai Bersama BEN ASHAARI

salam sume...tetiba gambau jejaka agak kacak ni menghiasi petang2ku yang lemau...huuu...
maklumlah bulan pose cenggini..

mula berblog dr 2009,pernah stop kejap kendian aktif balik semenjak 2 menjak nih...kira masih hijau lglah dlm dunia blog ni. kenal blog SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI ni secara x sengaja masa tgh blogwlkg. kat blog mana, bila, dah lupa...sory ek..huu...mengapa sy suka membaca enry kat blog ni? kerana boleh ilangkan tention saya skali skala...
nilah blog  yg sempatku terjah ptg2 cenggini: 
ni jer yg sempat. kalu x caya, sy da tinggalkan komen kat post masing2. mlm kang sambung lg k...
pendapat kepada sume blog2 yg dah dilawati...mmm...sume blog very nice dan tentunya ada keistimewaan dan rahsia masing2... apapun jgn lupa singgah ke blog suka suki saya yg ntah apa2 nih k.... [ A T B ]
tenkiu sume...slm uhkwah..:)


13 comments:

Iffah Afeefah said...

sudah komen da

Cik Bunny said...

singgah sini.
Dah promote blog awak di blog Cik Bunny: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

haslinda said...

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Azzah said...

Singgah kembali...

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

haii :)

jemput baca review ^___^

http://cikpenyek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

~AmyLiana86~ said...

amy singgah sini jugak...

Nizam Ijam said...

singgah sini..

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini ^^

yana dah komen blog neh, jom tengok!!

Aku DaN SeSuAtU said...

wow smgt merdeka..hee..thanks yeah

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Yumida said...

nice blog..ikut pkembangn smsa..merdek! tp puase dulu..

follow sini..

fatin nabila said...

..jom lawat sni..

http://redchizzy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blogku-2.html

S h i d a said...

Salam, shida dtg dr segmen yg sama. Nka tengok ape komen saye ttg blog awk? Jom! ^^

http://specpatah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)