Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Kenapa Lambat Kahwin?



Kenapa lambat kahwin? kerana Allah tahu masa terbaik untukku.

Dah berpunya? ya...kerana setiap orang telah ditetapkan jodoh masing-masing.

Siapa? Nanti Allah akan perkenalkan

Bila? Bila jodoh sampai...Insya-Allah jemput datang ke walimatulurus ku nanti....

JGN SELALU BERTANYA BILA ORANG ITU NAK KAHWIN...KERANA SEMUA RAHSIA DIRINYA,TERLETAK DITANGAN ALLAH...SAMPAI MASA ALLAH AKAN MEMBONGKARKANNYA...


terima kasih kpd rakan fb yg memberi nasihat ini...


dan saya pun akan beri jawapan serupa....
suka saya petik kata2 ini dari rakan fb saya...


'' jika kamu TIDAK MAMPU menjadi sebatang PENSEL untuk MENULIS KEBAHAGIAAN kepada seseorang , cubalah sekurang-kurangnya menjadi PEMADAM LEMBUT yang mampu MENGHILANGKAN KESEDIHAN seseorang''

3 comments:

nabilah_2908 said...

terbaik...

terima kasih kerana sudi berkongsi... :)

izinkan sya kongsi beberapa potongan ayat dalam entri ini di FB yupp..sy akan sertakan link blog ni sekali... :)

terima kasih... :)

Ary said...

dengan senang hati nabila...

Acik said...

wow ... hebat! Berkesan sekali ... selalulah kita ingat mengingatkan antara satu sama lain ye! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)