Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...


maklumat terbaru daripada Islamic Relief Malaysia (IRM), kita sudah memulakan kempen tabung Somalia ini ke seluruh negara. berbentuk pertunjukan CD, sesi taklimat info terkini, edaran flyers, tabung derma dsbnya. Ahad lalu, CD IRM dijemput ke masjid Mujahidin, D'sara Utama. Khamis ini ke pejabat Technip di Jalan Tun Razak. Kita beri maklumat & pendedahan di samping mengumpul dana. Setakat ini, kita sudah hantar RM 300,000 terus ke Somalia, Alhamdulillah.
 Namun, keadaan di Somalia amat meruncing. Info terkini dari IR Somalia menyatakan bahwa kita memerlukan USD 10 juta utk membantu 320,000. itu sahaja yg IR mampu commit di sana dgn kapasiti staf & sukarelawan yg ada di Selatan Tengah Somalia.

Marilah kita semua membantu mereka. biarpun sedikit tentu berkat dan diharap dapat meringankan beban...Insya'Allah...

untuk membantu, bolehlah klik di SINI
sebar-sebarkanlah yer!!

4 comments:

ANISA said...

saya pun tengah dalam buat proposal event charity youth week...dah bertambah la idea saya...tq..
doakan event tu berjaya ek...

Ary said...

event yang baik tentu berjaya dik..:)

aimie amalina said...

jommm kite bantuuu!

ANNUR said...

insyAllah. :)

semoga lgi rmai yg mmbantu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)