Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

kau ada masalah cinta ke?

saya tolong kawan saya ni ha...promosi blog dia... sbb dia ada letak nuff saya....hahaha...paksa relalah tu...

kalau ada sesiapa yg ada masalah cinta tu apa2 jerlah yg merunsingkan jiwa belahanmu itu..., mehlah ke blog dia ni..baru lagi..bahasa...alahai...tgk sendirilah...kalau nak follow, silakanlah...

love n cry
cinta itu sebuah kerinduan


 saya? entahlah......



2 comments:

cayob said...

waaaa masalah cinta....mmm...masalah duit boleh hehehe....gurau je tau!

Ary said...

tunggu sy kaya..ok x? hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)