Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Jom Kenali Blog Nur Kasih

En Ben
saya join segmen ini bukan semata-mata nak ramaikan follower atau tinggikan trafik...:)

pada asalnya saya buat blog kerana suka-suka. tengok orang lain ada blog saya pun nak jugak blog...

silalah datang ke blog saya kerana saya nak berkongsi rasa ngan pemblogger...
datang sini...kendian bolehlah komen k..x menarik bagitahu...saya boleh terima sebarang teguran...tak caya tanya C'Ayob dan Sutera Kasih...

bagi saya semua blog menarik, lagi menarik jika ia dapat memberi manfaat kepada kita. seperti MOHASRULHASSAN dan lain lain..

impian saya agar kita semua boleh menjadikan laman sesawang ini sebagai wadah berguna untuk perkembangan Islam dan memupuk jati diri seorang Islam yang sejati...Insya'Allah...

senyum selalu yer...>__<

11 comments:

aimie amalina said...

weeeeee
salam kenaiiiii!

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.


teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

anGah said...

singgah dr blog encik ben :)

c genk bah ne said...

genk dah kenal blog ne..hehehe

teruskan berblog ya..jgn malu2 nak berblog ^^


Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Sunah Sakura said...

moga terus bermanfaat... :)

Lia Lomi said...

salam kenal dari segmen abg ben. :)

KiMiE said...

Salam kenal.. nice blog.. :D

Muslimah Optimis said...

terima kasih sebab laman MO dalam senarai.. teruskan menulis dan berkongsi sesuatu yang bermanfaat jugak..:-)

Ary said...

salam kenal semua...:)

sama2 MO...insya'Allah...terima kasih kembali..:)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)