Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Gila BW sambil dengar lagu...huhuhu...

selamat berkenalan semua..
saya buat sesuatu hari ni...
huhuhu...
malam ni saya blogworking, n then saya akan mengomen kat setiap blog yg saya lawati..
bermula dengan blog yang saya follow dulu...
huhuhu...
kayuh plahan2 k...

sambil tu saya dengar lagu nih...


^_^

5 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa best lagu ini...i like. waa blogwalikng bagusnya.....jangan lupa p bila awk p blog orang lain....kenalkan dorang pada cayob ye..hahah.....

Ary said...

lagu nih adik saya minat sangat cikgu..oopppss.... sory..c'ayop...

boleh...errr...saya pon!!

hadi said...

memang layan lagu ni..
...('',)

Ary said...

layan...jgn x layan...:)

[sutera kasih] said...

bagus..bagus..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)