Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

1st Segmen Santri : Komputer Kesayanganku...

sekarang ni baru terhegeh2 nak join segmen... Santri jemput kat ARY THE BOOM, tapi akk buat entri kat sini yer dik...>___<

sebenarnya agak malu nak join segmen santri ni coz my lappy baru jer kena jual coz ada 'penyakit kronik' yang x dapat nak diubati.
mujurlah adik saya yang nak ambik pmr minggu ni, kalu x silap, dapat notebook 1 Malaysia.
apa lagi...pinjam lah...huhuhu...harap2 x menyalahgunakan dan di salah ertikan..

walaupun notebook ni membuatkan kita rasa nak melakukan sesuatu yang merosakkan harta benda awam, namun,ia juga mengajar kita erti kesabaran yang amat tinggi...faham eh... 

apapun, penjagaan yang rapi seperti tidak membenarkan anak buah menjadikannya permainan amat penting.
apalagi jika anak buah kita berumur 1 tahun 10 bulan!

kena lah sorokkan atau letak tinggi2. selain itu tak menjadi masalah kerana jika kita menjaganya dengan elok tanpa 'banyak tangan' ia senang di jaga tanpa banyak kerenah...


sekarang ni, notebook ini bolehlah dikatakan notebook adikku kesayanganku...huhuhu...
sekian terima kasih....

3 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih byk sebab sudi join....wah pkai notebook 1 malaysia...ebook 1 malaysia...

Ary said...

>__<

Santri T.P.I.N.I said...

jasa mu dikenang... Entri khas untuk yg sudi menyertai segmen santri :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/panduan-untuk-memiliki-komputer-laptop_29.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)