Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

COPY n PASTE??



saya sebenarnya x kisah sgt pasal nuffnang ker...(x kisah atau dah x kisah?), pasal churp-churp ker.... pasal entry copy n paste ker...pasal nak tinggikan rating pembaca or..whatever...

sape2 yg sukasuki baca kat entri saya..terima kasih byk2... pasal isu copy n paste..hrmm....no komen sbb saya selalu copy n paste...huhuhu...tapi...saya minta kebenaran,or atleast saya akan bagitahu dari mana sumber yg saya dptkan, x kiralah saya linkkan atau just bgth dr lokasinya shj. ini just pendapat saya...mmm...dan sy juga percaya, apa pun yg berlaku ada sebab munasababnya.

sebenarnya copy n paste adalah satu cara penyebaran yang sgt baik, if kita gunakan dgn cara yg baiklah. n begitulah sebaliknya. itu lebih baik drpd kita menokok tambah bahan yg kita copy n paste,kononnya ia adalah hasil daripada pemikiran kita. padahal....mmm....x baiklah gitukan.. jadik ajinomoto pulak. kalau sedapnya x pe, bleh botak kapla woo...

lepas ni saya ada ada entry yg saya nak kongsikan...copy n paste jugak...huhuhu...
dan gambar di atas, saya ambik dari google...heehehee....

1 comment:

Taufiq Tiramisu said...

senanya. kalau benda tu, blogger tu sndri bagi kebenaran, tak ada masalah. hehehe. yg pasti, mintak kebenaran tu yg penting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)