Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Tolong Hentikan!!

war Pictures, Images and Photos
bila ary blogworking, takut sungguh tgk 'perang' blog yang sungguh2 menakutkan. bukan setakat kutuk mengutuk jer malah lebih dari itu. kalaulah dunia blog ni ibarat bumi, mesti dah hancur lebur malaysia dan indonesia nih... tolonglah hentikan segera! tak sanggup ditimpa peperangan. cukuplah berperang dgn diri sendiri... plezzz.... kita serumpun, islam pulak tu.... x suka gaduh2... x suka persengketaan.. usahlah menambah minyak dalam api yang sedang marak.. cegahlah persengketaan ini... wahai semua... yang rugi kita juga..............................


*betul emosi nih....

4 comments:

BuDakHutaN said...

aku sokong !
asyik bertukar servis kata2 makian dan cacian tu... habes pahala posa.. :)

Ary said...

iyolah.... yg membacanya pun sakit hati ni ha...:-L

LuVidA^^ said...

tu la..sgt x suke tgk blogger bergaduh sesame sendiri...
kalau bnde kecik2 tu....x yh la besar kan..kalau takat tiru idea posting, halal kan je la :D

Ary said...

kalu takat gaduh tiru idea x pe lagi .. nih...sampai nak sweeping2... huh... sedeylah... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)