Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Pengejar Syurga Akhirat

Aku adalah pengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat kerja syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...-petikan dari blog arwah Ustz Asri Rabbani....



ingat kat arwah adik... 5 ramadhan ni genap 3 tahun pemergian arwah adik... sedeynyer....
semoga kau Nurul, aman di-sana.....

6 comments:

hua sheng. said...

la tahzan..

areQue said...

salam ary>>>

doa kan lah mreka..itu snjata plng baik utk bekalann mreka

rq khilangn mak sjak 5 tahun..n hilang kakak masa kakak umur 4 tahun

sntiasa rindukn mreka lah.a.
tp itulah..doa la yg pling baik

sepet said...

semoga rohnya dicucuri rahmat..kita yang masih hidup ni, banyak kan amalan smoga ada bekalan untuk di bawa kemudian..

Ary said...

trm kasih sume....:)

Jard The Great said...

omg.. salam.... al-fatihah utk arwah adik mu.. huhuhu

miela77 said...

Al Fatihah...

Salam…Meh kita cuba formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist/Clinical Research Development yang 100% suci dan asli…ia mampu mencegah dari H1N1…Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) kalau sapa2 x percaya..
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik kita utamakan produk keluaran bumiputera yang terbukti halal dan suci.. Saya dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan..
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

Ikan pekasam Perlis RM28 (5bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)