Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

senang nak buat baik...

Salam......
ana pelik sebenarnya,manusia ni suka menyusahkankan diri walhal membuat kebaikkan adalah senang,mendapatkan pahala tidaklah sesukar mana. betul....ana pernah membaca satu artikal tentang itu. nanti ana cari balik.
kadang2 manusia ni terlupa bahawa setiap kebaikkan yg kita lakukan pasti mendapat balasan pahala yang telah ditentukan Allah... mmmm...
opppsss....terlupa nak mengalu2kan kehadiran sahabat di blog yang biasa2 jer nih. ialah...x sampai sebulan ia wujud, memanglah byk yg kosong, maksudnya tiada byk pengisian yg boleh ana muatkan dlm blog ana nih. kayuh plahan2 k. sudilah kiranya sahabat2 sekalian memberi komen, berkongsi apa jua cerita yang menarik...mmm
ana suka sekali kisah2 agama, cinta dan lawak nasihat.
apa pun thanks kpd sahabat2 yg sudi jenjalan dan sudi2lah bagi komen2 yg membina.
akhir bicara,salam ukhwah drpd ana, haryanie, semoga kita semua sentiasa dlm RAHMAT-NYA...insya'ALLAH....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)