Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

TAK BOLEH



asim : weh wan, aku nak pinjam laptop ko leh tak?..,

wan : pakai aa.. tuh ade atas meja

kasim : wan, ape password laptop ko neh?,

wan : tak boleh

kasim : cepat la woi..bagitau aa password laptop nie..

wan : aku kata tak boleh, tak boleh la..

kasim : kdkot siot ko neh.. (smbil bangun dari kerusi)

wan : eh kasim, ko nak g mana? tadi kata nak pijam laptop??

kasim : dah ko tak bagi password camne aku na pakai..(jeling)

wan : laa...kan aku da kata...TAK BOLEH.. tula paswodnye..

heeee........

moral of story, tukar password anda selalu coz banyak hackers yang cam pontianak kat alam maya ini..huu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)