Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

Ketinggalan zaman...ker?


saya dah x letak autoplay lagu....ok..hope,lama skit kat blog saya ek.
intai2 adik main fb...x paham sungguh tulisannya...

HM ,baru abess STUDY Ge0G fom 1 , disebabkan KERISAUan dengan TRIAL yg bakal DItempuhi ,
 dapat gak AKUE lawan NAFSu dgn bende2 yg tak SEPATOTnyer nyy ,huhu .fes time kot :)
TAK PE :') .Akue da bese . go on je ur sUME owg .tengs SANGAD2 keh ..

ok...da paham...sy kakak yg ketinggalan zaman...ker?
huuuu......
ada aku kesah?
hehehehe...x kuasa nak layan......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)