Destinasi cinta yang ku cari...Sebenarnya terlalu hampir...Hanya kabur kerana dosa di dalam hati...

mati itu pasti

Bila, aku sudah tiada
Simpan semua lagu ku
Jangan di tangis selalu

Mungkin, itu sementara
Bila jumpa penggantiku
Jangan dilupakan aku...
dengar kat sini...

tataulah sejak dua menjak ni asyik ingat mati jerk-bagus sebenarnya- dengan kadar line internet yg tenat nih buat ary geram+menyampah+sakit atie+tension+1001 masalah laen=x nak buat buat blog lagi...ok tak?......ary x der pon x meninggalkan impak langsung pada kehidupan dialam siber yang penuh misteri ini...byk lagi blog2 laen yang boleh di teroka...blog nih hanya blog picisan yang tidak langsung dipandang walau sebelah matapun.............boleh x lepaskan geram kat sini. sukatilah ary nak cakap pe saje sebab sedey nih..............sedey sebab apa? x payahlah tahu sbb tak de sape pun nk tau..........sedey lagi.......asyik nangis jerk nape nih.......ingatkan arwah adik lagi sedey....tak pelah....tak baikk nih..namun mati itu pasti...saje nak ingatkan diri....yang pasti mati itu pasti...jgn wasangka atau prasangka,ary bukan putus asa jauh skali nak bunuh diri,-nauzubillah...jauhkanlah-
Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan mati. Dan sesungguhnya pada hari kiamat sajalah disempurnakan pahalamu. Barang siapa dijauhkan dari neraka dan dimasukkan ke dalam syurga, maka sungguh ia telah beruntung. Kehidupan dunia itu tidak lain hanyalah kesenangan yang memperdayakan. [ali-Imran (3) : 185]
Di mana saja kamu berada, kematian akan mendapatkan kamu, miskipun kamu di dalam benteng yang tinggi lagi kukuh, … [an-Nisa' (4) : 78]
saje nak luah perasaan ...dah ok skit...rasa nak padam entri nih tapi...tak pelah...bukan sape nak baca pun....biarlah,bukan sume manusia happy,bukan juga sume manusia sedey,manusia pelbagai ragam,tpi manusia sering kejam dan x berhati perut, manusia mudah lupa kenangan lalu,manusia itu hipokrit terutama pada diri sendiri,kenapa manusia macam tu?x pelah...ary mungkin x online dalam waktu terdekat nih......hahaha...sape pulak yang kesah? xde spe pun yang kisahkan nak online ker tak nak ker....ary prejudis pada diri sendiri,sampai menyangka yang bukan2..maaf....x de sape ke nak maafkan ary...ary dah byk buat salah ni terutama kat mak ayah..sedey nih....kenapa.......................ary nak stop dulu kalu x, habis keybord nih x leh guna lagi sebb dah masuk air... hahaha.... assalamualaikum....................

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

naK CakaP sKITT jeR...

* assalamualaikum...

*saya nak bagitahu, yg saya menulis kengkadang ikut atie, kengkadang suke atie.
*namun,saya minta maaf jika ada yg terasa or tersinggung...tapi usahlah tersinggung... sume entri peribadi kebykkan pasal kisah saye jerk...huhuhu...
*kengkadang tulisan saya sgt berhati2...coz ada yang saya copy n paste.
*sape nak copy n paste silalah...x marah pon...tapi..x de pape pon yang menarik kecuali yg di copy n paste...
*kalu rajin tu, tinggalkan lah komen atau jejak SMTI..x paksa eh..
*background belog nih sentiasa berubah2 ikut keadaan dan kerajinan...jgn marah eee....
*akhir kata...salam Nur Kasih dari saya...:)